Uitdaging Kennis is macht!Wij snappen zoekmachines SEO masters!

OnlineCameraShop.NL had eerst een slechte ranking en nog veel meer foute websites waar ze op pronkten, dankzij onze technische kennis hebben wij de pagespeed van de klant verhoogd, tevens hebben wij tips en adviezen gegeven om de site nog meer te laten converteren. OnlineCameraShop staat momenteel in de top3 met diverse zoekwoorden, een van onze beste klanten ooit!

Strategie Plan van aanpakWeg naar succesGigantische omzetstijging

Na een strategie van maar liefst 1 jaar, kunnen wij met zekerheid zeggen dat onze strategie is gelukt en dat wij onze naam PitbullSEO wederom hebben waargemaakt, want wij hebben ons keihard vastgebeten aan dit project en hebben een heel jaar lang flink gewerkt aan onze belofte. Dit voor de klant nu herkenbaar aan de vele extra bezoekers per maand.

PVA Plan van aanpakPlan uitvoerenPlan toezicht

Voordat wij zijn gestart aan dit project, hebben wij met onze tool een diepgaande onderzoek gedaan, zodat wij een perfecte plan van aanpak hebben opgezet. De PVA is getoetst op spam, want wij willen niet dat een van onze klanten als spam wordt gezien, geluk dat deze klant al ruim 15 jaar bestaat en een flinke linkbuilding heeft, dat is heel hard nodig gezien de concurrentie op de zoekwoorden van de klant. Door middel van gezond nadenken en sparren met collega’s en altijd blijven studeren en innoveren, hebben wij deze klant zijn vertrouwen op een eerlijke manier van zakendoen hebben gewonnen.

De proces

Hieronder een greep van onze aanpak voor OCS

OnlineCamera SEO

De resultaten

Hieronder de resultaten van onze aanpak

75%

Verkopen

90%

ROI

95%

MEER BEZOEKERS

100%

SUCCESS RATIO